Çalışma Saatleri : Pzt-Pzr, 12:00 - 22:00

Denizli Kebabı Fiyatları


Denizli'nin yöresel yemeklerinden  biri olan kuyu tandır, eskimeyen lezzetiyle damakları şenlendirmeye devam ediyor.  Bir asra dayanan geleneğin öncüsü olan Denizli Kebabı, itinalı hazırlık aşaması ve özel pişirme teknikleriyle et severlerin damak zevkini taçlandırıyor. 

Denizli Kebabının asıl lezzeti et seçiminden ve pişirmede kullanılan sakız odundan gelir.  Bu iki muhteşem birleşim hoş bir aroma oluştururken, tadına bakanların bir daha asla vazgeçemeyecekleri yemeğin ortaya çıkmasını sağlar. 

Eski yöntemlere dayanarak atalardan gelen pişirme yöntemlerini günümüzde hala yaşatan Çamlık Denizli Kebapçısı, müşterilerini kaçırılmaz  lezzetleri sunmaya devam ediyor.  

Tarihi Denizli Kebabı nerede yenir sorusunun yanıtı olan Çamlık Denizli Kebapçısında sipariş vereceğiniz kebaplar nar gibi kızarmış, tadına doyum olmaz bir lezzetle masanıza getiriliyor.  Denizli kebabı servis edilirken yanında saatlerce toprak çömlekte pişen keşkek ve şifa deposu kolajen kaynağı et suyu ile ikram ediliyor. 

İkram olarak bulgur pilavı ve söğüşünde eşlik ettiği bu parmak ısırtan lezzeti uzaklarda aramanıza gerek yok.  Çamlık Kuyu Tandır sizlere asırlık geçmişe dayanan tadı ve görüntüsüne doyamayacağınız Denizli Kebabını yağlı ve yağsız seçenekleriyle servis ediyor.  

Denizli Kebabı Fiyatları kilo ve gramaj olarak servis edilmektedir. Ana yemek olarak gelen kebabın yanında ayrılmaz ikili olan pide de mevcuttur.  

 250 GR Denizli Kebabı - 190 TL

300 GR Denizli Kebabı - 240 TL 

500 GR Denizli Kebabı - 350 TL

1 KİLO Denizli Kebab - 700 TL 



Denizli Çamlık Kebapçısı - Denizli Kebabı -En iyi Denizli Kebabı nerede yenir?
Denizli Çamlık Kebapçısı - Denizli Kebabı -En iyi Denizli Kebabı nerede yenir?
Whatsapp Destek Hattı