Çalışma Saatleri : Pzt-Pzr, 12:00 - 22:00

En İyi Denizli Kebabı Nerede Yenir?


Denizli geleneksel mutfağının baş tacı olarak bilinen Denizli Kuyu Tandır Kebabı, ağızda dağılan yumuşaklığı ve şifalı lezzetiyle dillere destan bir tattır. Namı dilden dile aktarılırken, ismi ülke sınırlarını aşmış bir lezzettir.  

Geçmişi uzun bir tarihe dayanan Denizli Kebabı nerede yenir merak ediyorsanız hemen açıklayalım.  Öncelikle Denizli kebabı her yerde yenmez, bunun sebebi ise özel pişirme tekniklerinin bulunmasıdır.  Pişme esnasında kullanılan odundan, kebaba asıl lezzetini kazandıran etin seçimine kadar kendisine has özellikleri mevcuttur.  

Yöre halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin severek yediği Denizli kebabı mutlaka geleneksel yöntemlerle hazırlanmalı.  Çamlık Kebapçısı bu yöresel lezzeti özenli pişirme teknikleriyle müşterilerine sunmaya devam ediyor.  

Et tercihinde Balıkesir süt kuzusunu kullanan Çamlık Kebapçısı, yağ oranı vücutta eşit oranlarda dağılan bu özel et seçimiyle sakız odunlarında pişirdikleri Denizli kebabını lavaş pide eşliğinde sunuyor.  

Denizli kebabının diğer kebaplardan bir diğer farkı ise çatak ve bıçak kullanılmadan yenmesidir.  Elle yenen bu kebap türünün tadını alan asla vazgeçemediği gibi yemek tercihlerinin başında geliyor. 


Denizli Çamlık Kebapçısı - Denizli Kebabı -En iyi Denizli Kebabı nerede yenir?
Denizli Çamlık Kebapçısı - Denizli Kebabı -En iyi Denizli Kebabı nerede yenir?
Whatsapp Destek Hattı